HCV Wonen & Dromen

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Ons Verhaal

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn Harrie en Corrie Veldman, ondernemers van HCV Wonen & Dromen. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan het Panderpad in Gieten, maar ook online. De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie. Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

geschiedenis van HCV Wonen & dromen

Het begon in 1993 toen Harrie bij Leever Wooncentrum in Gieten ging werken. De kinderen van de famielie Leever wilden het bedrijf niet overnemen waarbij wij de kans hebben gegrepen om een mooi bedrijf met volop kansen over te nemen. Vanaf 1998 zijn wij de trotse eigenaars geworden van het bedrijf dat we HCV Interieurs hebben genoemd. Een samenvoeging van de eerste letters van onze naar Harrie Corrie Veldman.

In 2004 hebben we een grote verbouwing ondergaan en hebben we het winkeloppervlak vergroot van 750m2 naar 850m2. Vanaf dat moment waren we ook officieel dealer van het bekende verfmerk Farrow & Ball. Tot op de dag van vandaag runnen we met veel passie en plezier ons bedrijf en kun je bij ons terecht voor alle producten en vragen op het gebied van woninginrichting. Van een geschikte deurmat tot een compleet advies voor de hele woning.

Harrie en Corrie Veldman
HCV Wonen & Dromen 

Meer afbeeldingen

Stel een vraag

* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.