HCV Wonen & Dromen

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Interieuradvies regio gieten

Je woonwensen maak je het best tastbaar met een sfeerbord vol foto’s van favoriete interieurs, inspiratiebeelden en materialen. Deze verzameling neem je samen met foto’s, plattegronden en schetsen van je woning mee naar onze winkel. Daar kun je zelf aan de slag. Of onze stylist Corrie helpt je om jouw mooie ideeën samen te laten smelten tot een organisch geheel. Want interieurstyling is een vak apart.

Persoonlijk interieuradvies in de winkel

Je zou je huis wel anders willen inrichten, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Dan is een persoonlijk interieuradvies net iets voor jou. Onze woonstylist is gespecialiseerd in het ontwerpen en stylen van het huis.

In een persoonlijk interieuradviesgesprek met onze stylist komen we eenvoudig tot inspirerende ideeen en haalbare oplossingen waarmee je direct aan de slag kunt.

Interieuradvies thuis regio Gieten

Wil je een nieuwe inrichting, maar kom je er zelf echt niet uit? Dan komt onze woonstylist graag bij je thuis langs in de regio Gieten. Samen bespreek je dan de mogelijkheden om je woning de juiste basis te geven, met volop sfeer en comfort. Precies zoals je van ons gewend bent. Bij een persoonlijk interieuradvies op maat komen we samen tot een ideale inrichting.

Je hebt de keuze uit de volgende interieuradviezen:
- 1 uur persoonlijk interieuradvies bij je thuis
- Persoonlijk interieuradvies inclusief ontwerp voor een ruimte
- Persoonlijk interieuradvies inclusief  ontwerp voor uw hele huis.
- Persoonlijk kleuradvies
- Verkoopstyling
Wat onze adviezen inhouden en wat de verschillen of voorwaarden zijn lichten wij graag persoonlijk toe.

Afspraak of zelf aan de slag?

Maak hier direct een afspraak, bel ons of kom langs in de showroom in Gieten. Je kunt hier ook thuis alvast aan de slag gaan.

STAP 1: ONTDEK JE STIJL

Heeft u vragen? Neem contact op.